Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aceptadas
L'administració ha de continuar invertint a través de l'IRTA en tot sistema d'innovació,...
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Campanyes de sensibilització segmentada per territori. Xerrades. Impuls sector públic...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Implementar formació en alimentació a escoles de forma general
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Afavorir equipaments de transformació (obradors compartits, escorxadors de baixa capacitat)...
-
Creado el
22/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Reaprofitar excedents alimentaris i donar-los una segona oportunitat (per exemple, en coserves)
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Coscienciació de la producció alimentària en el món urbà: que es conegui realment la feina que...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
En la distribució de la carn, tenir escorxadors petis pels petits, remugant que donessin valor...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Fer pedagogia per posar en valor la feina del sector primari, ja desde les escoles i sobretot a...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Alimentació saludable i sostenible, haurien de ser un sol concepte
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
Aceptadas
Promoure la transició a la producció d'aliments per al consum humà i local, per tal d'abandonar...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Projectes d'horts escolars per autoabastiment dels menjadors
-
Creado el
02/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Apropar les varietats tradicionals a la ciutadania: augmentant-ne el consum reforcem models de...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar el consum de proximitat i de temporada, posant el valor els productes autòctos...
-
Creado el
22/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Crear un sistema real d'economia circular, en el qual la gent pugui conèixer el que es fa al seu...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure l'alimentació saludable a l'àmbit de la restauració
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Que els ingredients autòctons que utilitzin les IIAA es puguin identificar a l'etiqueta d'alguna...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Foment de la intercooperació formal i informal
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Autoproducció per l'autosuficiència alimentària de país d'aquells productes que es produeixen o...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0