Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes per:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Foment de la intercooperació formal i informal
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Seleccionar els papers que s'han de presentar - simplificació de tràmits, facilitar la feina...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar la producció ecològica com a tret rellevant d'un país que vol ser capdevanter. Promoure...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Involucrar al territori perque consumeixi producte local, els primers els organismes oficials
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Major presencia de cooperatives agràries al mon urbà
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Adaptar la normativa a la singularitat i les necessitats de cada territori, per facilitar que el...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
L’alimentació no ha d’estar subjecte a l’especulació
-
Creat el
06/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar canals conjunts de distribució de la producció, amb punts de trobada amb productors de...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar accions a l'espai públic: cursos per aprendre a conrear, fer conserves, etc, o projectes...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Obradors de transformació propers a llocs reals de producció del producte primari (fixació de...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar el consum de proximitat i de temporada, posant el valor els productes autòctos...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
• re-introduir al circuit econòmic aquells productes que ja no es corresponen a les necessitats...
-
Creat el
07/06/2020 -
- 1
Acceptades
Campanya de promoció que posi en valor el producte i els perquè del seu cost més elevat , degut a...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Aprofitar la GASTROTECA com a gran portal per donar-se a coneixer com a productors i per que...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Educar en l'alimentació saludable i local a escoles i entitats, i assegurar que totes les...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Lluitar contra la publicitat falsa d'alguns aliments. Informació veridica pel consum responsable,...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fer un estudi de necessitats del sector primari i transformació per realitzar activitats...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
M'interessa especialment fer un model agroalimentari que redueixi el patiment dels animals, basat...
-
Creat el
30/05/2020 -
- 0
Acceptades
Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen no de transformació o envasat
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Reduir dràsticament el malbaratament alimentari. No només en el consumidor, sinó també al...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0