Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
Acceptades
Fomentar el consum de proximitat i de temporada, posant el valor els productes autòctos (informació, calendari de productes de temporada, segells.,...) amb fórmules d'incentius (no penalitzacions) i incidir en el consum públic de productes de proximitat (menjadors col.lectius d'escoles, hospitals, etc.)
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
14 Impulsar la millora de la competitivitat de les petites produccions i PIMES
Trobades relacionades:
Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
15 Juny 2020
20:00 - 22:00
Sessió en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a l’emergència climàtica (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la bioeconomia circular (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau d’auto-proveïment alimentari.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...