Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes per:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Promoure els conreus de secà, i no de regadiu intensiu per fer front a la creixent escassetat...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar bancs de terres (mediació, etc) i fer que els joves tinguin accés a la terra i més en...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Repensar els escorxadors petits d'àmbit comarcal, donen viabilitat a la ramaderia extensiva , al...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Creació de campanyes als mitjans de comunicació públics (tv i radio) per conscienciar sobre la...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Donar incentius (subvencions, formació etc) per conrear aliments de forma agroecològica i...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors d'escoles, instituts, universitats,...
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Crear un sistema real d'economia circular, en el qual la gent pugui conèixer el que es fa al seu...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Major col·laboració entre empreses locals per fer un producte local competitiu, per vincular...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Introduir els cultius aquapònics
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
Acceptades
Promoure la transició a la producció d'aliments per al consum humà i local, per tal d'abandonar...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables de proteïnes, hidrats de carboni i greixos.
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Dissenyar i treballar food forests a llarg termini i en situacions permanents. Fer un sistema...
-
Creat el
03/07/2020 -
- 0
Acceptades
Crear els canals i eines perqué les productores que a nivell individul tenen dificultats per...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Crear punts de venda de productes locals compartida
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Treballar eix Alimentació-Gastronomia-Turisme, per donar a conéixer i posar en valor alimentació...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Crear esdeveniments més freqüents a tot el territori vinculats a la gastronomia on els productors...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar la secretaria técnica per a la certificació de la producció ecològica
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Seleccionar els papers que s'han de presentar - simplificació de tràmits, facilitar la feina...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Adaptar les produccions al mercat català
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure i visibilitzar els aliments de producció local a traves dels mitjants de comunicació...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0