Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
Acceptades
Crear els canals i eines perqué les productores que a nivell individul tenen dificultats per poder participar en en fires de ressò ho puguin fer sota el paraigües Alt Pirineu i Aran
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta nova, recollida i incorporada al PEAC.
28 Definir estratègies de promoció del producte autòcton català
Trobades relacionades:
Sessió territorial 3: Pirineus
13 Octubre 2020
20:00 - 22:00
Comarques de la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la CerdanyaL'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes dels territors costaners i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:
• Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
• Un sistema propi i arrelat al territori
• Un sistema just, equitatiu i cohesionat
• Un sistema saludable i de confiança
Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques de la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la Cerdanya
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...