Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aceptadas
Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Campanyes de conscienciació en mitjans de comunicació, per exemple amb la recuperació amb més...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Transmetre els missatges sobre nutrició i alimentació amb solvencia. Combatre infoxicació...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Menjadors escolars, cuina ecologica, xerrades formatives, assignatura?
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors d'escoles, instituts, universitats,...
-
Creado el
10/06/2020 -
- 1
Aceptadas
Reforçar el sistema de certificació públic que realitza el CCPAE amb més recursos (normatius, de...
-
Creado el
12/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Donar suport a entitats i associacions de persones consumidores per poder fer formacions i...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
El sistema de prestació d'alimentació ha de ser universal i no discrecional de cada...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar amb mesures fiscals la producció sostenible d'aliments.
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Crear centres de recerca i investigació independents dels interessos empresarials per...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Com alternativa a la costosa certificació ECO que dificulta a petits i mitjans productors, cal...
-
Creado el
07/06/2020 -
- 0
Aceptadas
El tema alimentari a les escoles podria tenir un paper curricular molt més important. Ensenyar...
-
Creado el
02/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Utilitzar el model de l'economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Dono importància a fer campanyes a favor de l'alimentació a base de productes de procedència no...
-
Creado el
30/05/2020 -
- 0
Aceptadas
Disposar informació VERIFICADA sobre la nutrició de cada producte: Model de la iniciativa "la...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Assegurar etiquetatge amb lloc (poble i comarca) de producció. Cal multiplicar el control del...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Identificació perills relacionats amb el nostre entorn, de proximitat: del camp a la taula...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut: coneixer les fonts...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Tenir en compte que la salut i la dieta depen de l'origen cultural i de malalties que indican...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Conscienciar a la població sobre l'efecte sobre la salut de l'alimentació i la producció en el...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0