Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST04_Criteris d'estacionalitat, proximitat i sostenibilitat als plecs de licitacions
ST06_Campanyes de promoció del producte Català
ST04_Campanyes de sensibilització
ST03_L'administració hauria de ser la primera consumidora de producte local
C1_039_Sobirania alimentària aplicada
C2_023_millorar el control biològic de plagues
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
C3_031_Divulgació de menús equilibrats i accessibles
C1_035_Reducció del malbaratament i potenciació de l'aprofitament en tota la cadena de valor (producció - transformació -distribució)
ST01_Que s'utilitzi tot el que es produeix per evitar el malbaratament
ST06_Adaptar les normatives higienico-sanitàries en funció de l'escala
ST04_Tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació
ST01_Formació TIC per a joves agricultors
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
JO_003_Promoure els conreus de secà i no els de regadiu intensiu
ST03_Posar en valor les tasques poc visibilitzades
ST06_Que el 100% de compra pública sigui de producte local i ecològic
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
C1_037_Foment de circuits curts en la cadena de distribució
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
ST03_Espais dedicats al producte local a les cadenes d'alimentació
La veritat a ta taula
TE_033_Obrir els ajuts a agents que no siguin agricultors professionals
ST05_Distribució compartida entre productors de la mateixa zona
ST04_Suport a entitats de defensa de l'accés universal a l'alimentació
C4_015_Fomentar l'empoderament de les persones consumidores
C1_024_Millora de l'etiquetatge per afavorir la seva traçabilitat
C1_051_REdistribució de les ajudes beneficient els petits agricultrs i ramaders
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
JO_006_Suport a l'agricultura agroecològica: avantatges fiscals, subvencions, formació
C5_004_Fomentar els productes de temporada
C1_008_Formació en gestió d'empressa i processos
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
C2_046_Menjadors escolars com a espais educatius sobre alimentació
JO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producte
C3_005_Conscienciar sobre els beneficis dels distribuidors i productor
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
ST05_Promoció de la venda de proximitat
JO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetals
C5_042_Promoció de cultius diversos
C3_004_Menjadors escolars gratuïts amb menjar ecològic i de proximitat
TE_020_Identificar els ingredients autòctons a les etiquetes
ST02_Crear Marca de la comarca
C2_033_Fomentar el comerç local i de proximitat
C2_028_Formació a les escoles, especialment a batxillerat
C4_028_Alimentació saludable i sostenible
C5_013_Afavorir xarxes de consum local
Economia circular Local
C5_027_Afavorir/premiar sistemes com la Permacultura
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
ST06_Associar la logística dels productes de proximitat
C2_041_Promocionar productes de temporada
ST05_Donar a conéixer i posar en valor alimentació i aliments catalans
C2_044_Fomentar el cooperativisme en zones rurals
Ramats de Foc - Ès Farina de Girona
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
ST04_Major contacte entre associacions de productors i ajuntaments per la promoció del producte
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
C1_012_Sistemes simbiòtics entre productors i empreses
Cap a una transició alimentària
ST01_Homologació de la venda a domicili i directa entre productores i consumidores
C1_036_Potenciació del producte de l'entorn i local
C3_014_Transparència dels preus mitjançant acords entre producció i distribució
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
ST05_Ajuts per afavorir el productor agroecològic
Transició justa i sostenible a un sistema alimentari basat en plantes
C3_041_Racionalització dels preus entre producció i distribució
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
C1_022_Foment i divulgació del consum de temporada
C5_037_Fer cultius basats en la permacultura
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
C1_054_Concienciació del consumidor sobre el consum de temporada i el producte local
ST04_Botigues virtuals amb control de qualitat dels productes
ST02_Productes ecològics amb preus assequibles per a tothom
JO_018_Promoure la producció integrada
ST05_Webs de difusió
C1_030_Fomentar la col·laboració en el sector
ST02_Aprofitar la GASTROTECA com a portal per donar-se a coneixer
ST03_Crear xarxa de productors i consumidors de l'Alt Pirineu i Aran
ST03_Recursos econòmics per mantenir el personal que gestiona els projectes Leader
C4_007_Incentivar les polítiques d'innovació industrials, especialment per als petits productors
C5_040_Conscienciar sobre la importància de substituir els conreus ramaders per diversificar les especies
C3_016_Campanya per explicar els costos ambientals dels productes
ST04_Facilitar la creació de cooperatives de distribució
C5_006_Preu just en tota la cadena alimentària
ST03_Visibilitzar bones pràctiques d'etiquetatge del Pirineu
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
ST03_Finançament obradors compartits
DO_003_Arribar a joves mitjançant influenciadors
JO_026_Fomentar xarxes de producció-consum local
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir