Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
125 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Amb una dieta alimentària saludable la sobirania alimentària és possible (Josep Tuson)
-
Creat el
06/06/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar la producció ecològica com a tret rellevant d'un país que vol ser capdevanter. Promoure...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
El petit comerç alimentari va més enllà de la transacció comercial, per que cohesiona socialment,...
-
Creat el
12/06/2020 -
- 0
Acceptades
Incentivar que la producció local i de km.0arribi a les botigues, escoles i restaurants del...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat per que es lúnic canal on podem oferir el seu...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Que el 100% de compra pública sigui de producte local i ecològic i pagat a un preu just a les...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure l'educació a tota la societat en quant a ruralitat, productes de proximitat etc,...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar la manera de que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar més la comunicació de campanyes de promoció del turisme agroalimentari
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Transormació de cultius amb l'objectiu d'adaptar-los al canvi climàtic: anar implementant...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
• fer pedagogia davant les AMPAS per a la seva utilització en els menjadors escolars;
• davant...
• davant...
-
Creat el
07/06/2020 -
- 0
Acceptades
Creació de nodes de distribució i d'obradors compartits per a petits productors
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Augmentant les subvencions i donar suport a petits i nous agricultors, sobretot són sostenibles o...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Deixar de veure els aliments com una mercaderia més i revisar la política de potenciar...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Plans formatius a les escoles i treball de camp/visites de processos productius
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Uns preus més justos i assequibles poden afectar també a les decisions de compra dels...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives (que no es vegin com competició),...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
El Banc de Terres nomès pot ser un instrument de mediació, però no ha de ser un instrument de...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Aprofitar la GASTROTECA com a gran portal per donar-se a coneixer com a productors i per que...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Subvencionar els menjadors escolars perquè utilitzin producte ecològic i/o de baix impacte ambiental
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0