Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C1_021_Foment de la co-responsabilitat i de la confiança entre els actors
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
C4_027_Adaptar els objecitus de salut en base ales característiques de les persones
C5_011_Promoure relacions d'intercanvi de coneixement
Producció 1ària més sostenible, ecològica i de km0 + Recerca
JO_023_Autosuficiència alimentària familiar
ST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
C1_053_Potenciar els menjadors escolars
C5_008_Foment d'horts comunitaris
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
C2_016_Fomentar el treball estable i de qualitat
C5_004_Fomentar els productes de temporada
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
C2_015_Crear escoles agràries especialitzades
C5_054_Fer campanyes educatives per reduir el malbaratament
Treballar amb els food forest (Ecosistema amb gran diversitat de plantes)
ST01_Que s'utilitzi tot el que es produeix per evitar el malbaratament
ST02_Potenciar el producte de proximitat a diferents punts de venda
ST05_Espais d'educació ambiental
JO_028_Preus dignes per als productors
C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
C2_007_Reduir els intermediaris i fomentar la connexió entre consumidors i productors
C5_050_Respectar la naturalitat dels marges dels camps.
ST01_Homologació de la venda a domicili i directa entre productores i consumidores
C1_008_Formació en gestió d'empressa i processos
ST02_Utilització de productes de proximitat per part del sector de la restauració
Educació per a una alimentació conscient
ST04_Cooperativisme entre pagesos d'horta ecològica.
Control al patiment físic i psicològic dels animals
ST04_Certificació de la producció ecològica
C5_001_Visibilitzar el valor afegit del comerç de proximitat
C4_005_Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
ST04_Formacions i activitats vinculades amb l'alimentació
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
C5_007_Impulsar accions a l'espai públic relacionades amb l'alimentació
C1_024_Millora de l'etiquetatge per afavorir la seva traçabilitat
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
C2_050_Fomentar la innovació
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
C3_030_Garantir dietes equilibrades i accessibles als serveis de menjadors (escoles, centres sanitaris, etc.)
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
C2_021_Facilitar canals de comunicació a les persones productores
ST01_Relació entre la gran metròpoli i lo rural.
TE_024_Diagnosi inicial de models de cadenes de valors
C4_011_Enfocament diferent per abordar les patologies derivades de l'alimentació
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
C1_001_Generar consciència per a un canvi de model
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir