Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

JO_008_Promoure l'eliminació d'intermediaris - foment de circuits curts
ST01_Prioritats acordades per tots els agents implicats
C1_049_Foment del cooperativisme en la producció, la distribució i el consum
C3_001_Foment de circuits curts: apropar producció i consumició
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
C2_007_Reduir els intermediaris i fomentar la connexió entre consumidors i productors
C3_026_Fomentar el comerç com a eina de cohesió social i intercanvi
C1_044_ calcular i difondre l'impacte ambiental dels productes
Limitar conscientment les explotacions apícoles
C1_009_Facilitar l'accés dels productors al consumidor final
Producció 1ària més sostenible, ecològica i de km0 + Recerca
Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria
C5_042_Promoció de cultius diversos
C3_012_Subvencionar la incorporació de població al mòn rural
C4_007_Incentivar les polítiques d'innovació industrials, especialment per als petits productors
C3_042_Informar de l'oprígen del producte al punt de venda
ST04_Conscienciar el consumidor de l'impacte del malbaratament
C4_022_Disposar informació verificada sobre la nutrició de cada producte
ST02_Productes locals als menjadors d'equipaments públics
Transició justa i sostenible a un sistema alimentari basat en plantes
JO_024_Autoproducció per l'autosuficiència alimentària de país
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
C4_014_Apostar per la RDI per que els aliments esdevinguis eficaços i entenedors per a les persones consumidores
C4_024_Promoure l'alimentació saludable a l'àmbit de la restauració
C5_034_Incentivar zones de producció local en zones rurals
C3_003_Dinamitzar els mercats municipals
TE_002_Suport al sector primari per part del Govern
ST04_Suport a entitats de defensa de l'accés universal a l'alimentació
C2_005_Adaptació de cultius al canvi climàtic
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
ST06_Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics
DO_008_Potenciar el petit productor
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
C3_009_Incorporar continguts formatius vinculats a l'alimentació a la universitat
C1_019_Inversió en recerca agrària
DO_010_Incidir en els intermediaris per tal de que coneguin les produccions locals.
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
ST01_Living Lab agroalimentari
ST05_Afavorir la cooperació entre productors
ST04_Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores
C5_043_Facilitar l'accés a la terra creant un Banc de terres
C5_021_Reduir el malbaratament alimentari
C5_022_Afavorir sistemes circulars de producció
C3_027_Promoure una intermediació justa
ST05_Webs de difusió
C1_050_Potenciar canals curts de comercialització i reduir els intermediaris
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir