" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de Llei del patrimoni cultural català

#lleipatrimonicultural Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei del patrimoni cultural català

Fase 2 de 2
Retorn 23/01/2024 - 23/03/2024
Fases del procés

Organització administrativa

15/01/2024 08:52  

Ni en ajuntaments, ni consells comarcals s'ha creat un Servei de Patrimoni; en alguns llocs s'encarrega Urbanisme, en altres el museu, en altres Turisme... Crec que d'alguna manera s'hauria d'establir el servei com a tal; com s'està fent amb Arxius, Joventut o Igualtat.

Una vegada aclarit el tema, tampoc hi ha cap obligació de tenir un Pla director que comprometi les administracions a seguir una línia de treball i que les actuacions no depenguessin tant de la voluntat d'una persona.


Referència: II-PROP-2024-01-87894
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleipatrimonicultural/f/3998/proposals/87894/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleipatrimonicultural/f/3998/proposals/87894/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

A favor  Hi ha algunes altres mesures que no es van implementar en el seu dia com la obligatorietat en funció de la mida de la població o del seu patrimoni cultural, de tenir un arqueòleg municipal, figura que no s'ha acabat d'abordar i que seria molt necessària. Seria una forma d'ajustar les diferents organitzacions locals, independentment de l'àrea administrativa que aculli la tasca. És cert que el millor és crear una àrea de Patrimoni Cultural.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Hi ha algunes altres mesures que no es van implementar en el seu dia com la obligatorietat en funció de la mida de la població o del seu patrimoni cultural, de tenir un arqueòleg municipal, figura que no s'ha acabat d'abordar i que seria molt necessària. Seria una forma d'ajustar les diferents organitzacions locals, independentment de l'àrea administrativa que aculli la tasca. És cert que el millor és crear una àrea de Patrimoni Cultural.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...