" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de Llei del patrimoni cultural català

#lleipatrimonicultural Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei del patrimoni cultural català

Fase 2 de 2
Retorn 23/01/2024 - 23/03/2024
Fases del procés

Més protecció del patrimoni recent

15/01/2024 13:44  

Són nombrosos els casos d'obres arquitectòniques (però també murals i escultòriques, entre d'altres tipologies) principalment de la segona meitat del segle XX que, malgrat la seva vàlua, interès i molt sovint reconeixement i premis, hem perdut per la falta de protecció.

Considero que seria encertat protegir aquestes obres de manera que conservem pel futur un bon nombre d'obres de qualitat, testimonis del nostre temps, enlloc de deixar-les perdre.

Número d'adhesions11

Referència: II-PROP-2024-01-87898
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleipatrimonicultural/f/3998/proposals/87898/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleipatrimonicultural/f/3998/proposals/87898/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

member-avatar DAVID

A favor  I afegeix-ho el valor de tots els elements integrants d'aquell bé cultural. Per exemple, de 336 picaportes el 44% està desparegut, robat, malmès. Això és ridícul i un perill per alguns exemplars com el picaportes d'Antoni Gaudí. Els elements reto de les escales amb ceràmica o escultures també s'ha de cuidar. Edificis que queden desamparats. L'estètica de la ciutat, des de l'edifici més senzill al més esmerçat cal protegir-la. París ha mantingut el seu aspecte i el conserva, em de seguir els seus passos.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

A favor  

I afegeix-ho el valor de tots els elements integrants d'aquell bé cultural. Per exemple, de 336 picaportes el 44% està desparegut, robat, malmès. Això és ridícul i un perill per alguns exemplars com el picaportes d'Antoni Gaudí. Els elements reto de les escales amb ceràmica o escultures també s'ha de cuidar. Edificis que queden desamparats. L'estètica de la ciutat, des de l'edifici més senzill al més esmerçat cal protegir-la. París ha mantingut el seu aspecte i el conserva, em de seguir els seus passos.

Carregant els comentaris ...