" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Així no anem enlloc

29/01/2020 18:08  
Rebutjada
Aquest procés participatiu és molt esbiaixat. Les contribucions possibles són ridículament curtes per abordar un problema d'aquesta complexitat. Els eixos de discussió estan predefinits als temes de sempre: generació elèctrica renovable, estalvi, eficiència, xarxes intel·ligents, generació distribuïda... Hi ha molt bones raons físiques per les quals aquestes direccions no han funcionat en el passat, com tampoc ho faran ara, però ningú té el valor de plantejar el veritable debat: decreixement.

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La llei de transició energètica no planteja un canvi de model socioeconòmic adreçat al decreixement. Pel que fa al procés participatiu, l'Institut Català d'Energia va organitzar al 2019 un cicle de debats participatius presencials i oberts amb la ciutadania sobre diversos temes clau de la transició energètica. Les aportacions recollides es poden veure en aquesta mateixa plataforma. Pel que fa als mecanismes de participació d'aquesta llei, consten d'aquesta primera fase de consulta prèvia i d'una segona on s'exposarà el text de la llei per a rebre al·legacions a l'articulat. 

45 Suports

Referència: II-PROP-2020-01-78139
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78139/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/78139/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Te trellat el que diu si.

Carregant els comentaris ...