" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Fase 3 de 3
Retorn 03/12/2021 - 04/05/2022
Fases del procés

L'Economia Col.laborativa de les Llars Compartides

02/12/2021 13:33  
En pro del benefici social, l'emprenedoria local, la seguretat davant la precarietat familiar i la democratització econòmica pels que la nova Llei de Turisme està proposant o hauria de proposar vetllar, les Llars Compartides han fet palès els guanys que té pel nostre país l'Economia Col·laborativa enfront de les concentracions de capital, la fuga d'impostos i la desigualtat social que altres formes d'allotjament temporal generen al nostre territori.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions4

Referència: II-PROP-2021-12-83048
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/83048/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/83048/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Yo no estoy especulando. Soy una barcelonesa que desde noviembre de 2013 ha alquilado una habitación con una cama individual a personas de todo el mundo que vienen a visitar Barcelona durante unos días. Además de vivir experiencias inolvidables con personas de diferentes culturas, esta actividad me ha permitido obtener unos ingresos extra de una forma muy digna y honesta (lo declaro todo cuando cada año hago la declaración de la renta) y complementar mi sueldo para llegar a final de mes de una manera un poco más holgada. No sólo creo que no hago daño a nadie sino que estoy absolutamente convencida de que Barcelona gana porque es una manera de promover un turismo mucho más sostenible, que es lo que defendemos la gran mayoría de vecinos y anfitriones que amamos nuestra ciudad. No deberíamos pagar justos por pecadores. Ojalá la ordenanza que dentro de unos meses apruebe el Ayuntamiento de Barcelona no prohíba esta actividad de manera definitiva.

Carregant els comentaris ...