" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Fases del procés

Preu del menú, qualitat i servei

16/05/2019 00:01  
Cal establir uns preus de menú que permetin una bona qualitat del producte i així poder oferir a més a més: proximitat i ecològic. El 70% aprox. del cost del servei del menjador es destina a monitoratge Cal que el menjador serveixi els àpats amb l'ordre i quantitats fixades al menú, evitant posar en un sol plat el 1r i el 2n àpat. Caldria "prohibir" emportar-se menjar sobrant a casa per part del monitoratge principalment, ja que pot influir en una menor quantiat de ració servida als infants.
4 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2019-05-75623
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75623/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75623/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb MARTA

Està totalment prohibit que els monitors s'enduguin menjar de l'escola.

Hola Marta, doncs estant prohibit... a més d'un centre els monitors o responsables del menjador s'emporten el menjar a casa, sino... només cal posar-se a la porta de la sortida del menjador d'uns quants col·legis a les 3 de la tarda... les bosses que surten son més grans que les que portem al supermercat! És penós però es fa!

Doncs aquí és qüestió de denunciar-ho a les empreses de càtering, això es mala praxis dels treballadors.

Carregant els comentaris ...