Proceso participativo del espacio de comedor escolar
#Espaidemigdia Construimos juntos el espacio de mediodía
Preu del menú, qualitat i servei
Cal establir uns preus de menú que permetin una bona qualitat del producte i així poder oferir a més a més: proximitat i ecològic. El 70% aprox. del cost del servei del menjador es destina a monitoratge
Cal que el menjador serveixi els àpats amb l'ordre i quantitats fixades al menú, evitant posar en un sol plat el 1r i el 2n àpat.
Caldria "prohibir" emportar-se menjar sobrant a casa per part del monitoratge principalment, ja que pot influir en una menor quantiat de ració servida als infants.
Reportar contenido inapropiado
Este contenido no es apropiado?
Detalles del comentario
Estás viendo un solo comentario
Ver todos los comentarios
Conversación con Dietista-Nutricionista i Mare
Hola Marta, doncs estant prohibit... a més d'un centre els monitors o responsables del menjador s'emporten el menjar a casa, sino... només cal posar-se a la porta de la sortida del menjador d'uns quants col·legis a les 3 de la tarda... les bosses que surten son més grans que les que portem al supermercat! És penós però es fa!
Doncs aquí és qüestió de denunciar-ho a les empreses de càtering, això es mala praxis dels treballadors.
Cargando los comentarios ...