" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Funcionaris "per regalo" només llocs base i diferenciats.

18/01/2022 14:00  

S'han de diferenciar qui aconsegueix plaça per opo a qui és pel concurs/regal. NO pot ser que algú no tingui opos ocupi lloc de comandament o llocs singulars. Han de ser els primers que en cas de racionalització en marxar amb independència del temps que portin, no han passat opo. No es poden equiparar amb qui si s'ha guanyat el dret a ser funcionari de ple dret. Això és una vergonya que s'ha d'esmenar però NO a costa de qui ho ha fet bé.

Llistat d'adhesions

Referència: II-PROP-2022-01-83269
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83269/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83269/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (16.7%)

member-avatar Pam

A favor  A favor

1 en contra (16.7%)

Cap comentari amb vots

A favor  

A favor

En contra  

En contra

Conversa amb MPG

No es tracta del què vostè pensi sinó de la normativa europea que és la que ho dicta. La gent que està en una borsa entre per mèrit, igualtat i capacitat. Segona, som la majoria de gent que hem aguantat la pressió de treballar amb Covid. Deixin de dir coses que no són certes ... Si volen ser diferents a Espanya segueixin la política europea. Escoltin a la gent del poble, pagaran indemnitzacions i deixaran gent a l'atur. Tot amb diner públic.

Avatar: Participant eliminada

El decret Montilla té lletra petita: anys en una mateixa plaça.
Això farà que acabin regalant les places als endollats. És el què us interessa?
L'articulat no esmenta específicament les condicions dels col·lectius tradicionalment maltractats a base de "borses".
De fet, la majoria teniu molts punts i no necessiteu que us la regalin sinó que convoquin concursos específics a l'engròs perquè pugueu consolidar.
Per cert, cansa la cantinella del covid. No sou els únics que ho heu passat malament.

Jo sóc docent i cada any canvio de placa inclús 3 en un any. Entrem a la borsa per formació i tenim un número que és va pujant per temps treballat. El que em demostra vostè és que no té ni idea de com funciona la borsa. Si és tan fàcil ser interí vagi a la borsa i doni voltes un temps llavors parli que aquí la gent nova vol passar per davant de gent que ja fa més de 3 anys treballant. La bona feina es fa dia a dia.

Conversa amb Josep

Seria aberrant que un cap de servei, secció o negociat sense oposicions aprovades estigués dirigint a un administratiu amb oposicions aprovades.

Avatar: Participant eliminada

Per desgràcia, n'hi ha.
Si funcionaritzen gaire gent "recomanada", encara serà més descarat.

Si un funcionari té una entrevista per un negociat, per exemple, i a última hora li canvien el format d'entrevista per un no reglamentari acarament entre 2 candidats... Més val que rastregi qui és altra persona (spoiler: algú extern amb contactes que acudirà sabent les respostes) i intenteu alertar els sindicats abans de caure a la trampa.

El més sagnant que he vist és d'algú auto-presentant-se a un alt càrrec, dir-li quin conegut tenien en comú, el títol recent adquirit a una Uni pija, ji ji, ja ja i... rebre com a resposta "M'agrades. Amb el teu CV i els meus contactes, seràs DG". Tot plegat, en públic i sense posar-se vermells.

Si no hi ha oposició no hi ha plaça. Hi ha gent que no s'ha presentat per que no li ha donat la gana i no és just que li regalin la plaça.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...