" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Interins que provinguin de processos selectius

20/01/2022 08:16  

Obligació de passar processos selectius transparents i objectius abans de ser Interí. Sinó ens trobarem igual que a la Generalitat. Gent que és interina a través dels anuncis dels departaments (ATRI) i mai han passat un procés selectiu. Per tant, molts no tenen els coneixements teòrics que pot tenir una persona que entra per processos selectius amb diferents proves de continguts, proves psicontècniques...etc.

S'ha de posar en valor la cultura de l'esforç i tractar a tots per igual.

Llistat d'adhesions

Avatar: Participant eliminada
i 6 persones més (veure més) (veure menys)
Referència: II-PROP-2022-01-83324
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83324/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83324/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (25.0%)

member-avatar Pam

A favor  A favor

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Yolanda DV

Si, s'ha de valorar la cultura de l'esforç. Per ocupar una plaça i tenir els mateixos drets no pot ser que un hagi passat una simple entrevista i l'altre s'hagi preparat, estudiat i presentat a un procés selectiu. I després aquest interinatge suposi que et regalin la plaça.

Correcte Yolanda. Tens tota la raó. A això mateix em referia.

A favor  

A favor

La majoria de gent que ha treballat d'interí un temps té formació (estudis) i ha desenvolupat la feina. Vostè creu que algú que ha estat estudiant per una feina que no ha desenvolupat una tasca té més experiència que algú que és competent i les desenvolupa. A educació parlem de competències sempre. Ara, serà més eficient algú que porta treballant 4 O 5 anys i coneix les tasques, famílies. Tot ho paguem amb diner públic. És una vergonya tot plegat. Haurien de ser interins una època amb el malestar que genera i presentar-se a opos no transparents.... Potser ja van ser hora que si tan bons som i hem aguantat el sistema amb el covid i sense personal, se'ns valori.

Avatar: Participant eliminada

Hi ha departaments que tenen "becaris" que es dediquen a fer el que els diuen que facin de la manera que agrada a determinades persones. Amb el temps, passen a ser interins. Aquestes persones no tenen ni idea de normativa ni de què els pot passar per portar anys obeint ordres verbals "antireglamentàries" (per dir-ho suaument).
No dic que tothom sigui així, però en conec prou casos com per dir NO a funcionaritzar gent que mai s'ha plantejat preparar una oposició i menys encara sabent que la lletra petita del decret només permetrà funcionaritzar els endollats que no s'han bellugat de la mateixa plaça des de fa anys i panys.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...