" class="part-icon-bars">

Ordenació dels assentaments

21/08/2020 10:55  
Es proposa fer desaparèixer les possibles zones d'expansió nuclis urbans. Es va en contra, doncs, del repoblament dels nuclis rurals. I tot al contrari, que la ciutadania vagi a viure en grans nuclis urbans. Malgrat està demostrat àmpliament que el despoblament de les zones rurals és quelcom que no es pot assumir ni acceptar social ni econòmicament. Opinem que no hauria de ser així. La malaurada pandèmia del coronavirus ha demostrat com les zones urbanes amb alta densitat són més vulnerables.

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2020-08-79169
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/2902/proposals/79169/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/2902/proposals/79169/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (33.3%)

member-avatar Lluc

A favor  Sí, de fet el Pla estructura el sòlit construït per jerarquies, els grans el potencia i els petits els congela. Amb una visió del territori sobre el conjunt del sistema territorial i l'estructura paisatgística, l'estudi dels assentaments tindria més lògica des d'un estudi integral dels tres elements, entesos com una galàxia. Tenint en compte que ja no estem davant d'una època de creixement, sinó de contenció i rehabilitació, l'objectiu del Pla ja no és la manera de créixer, sinó trobar les variables algorítmiques d'un model que tingui en compte , no només d'activitats econòmiques i de llocs de treball o de localització de polígons industrials, o de traçar noves autovies, sinó valorar el què tenim i el què ens fa falta dins del marc de lluita contra la crisi ambiental, les futures pandèmies, la millora de serveis sanitaris, culturals i educacionals. Per això, parlar de creixements urbans, només, és un plantejament deficitari, tenint en compte que estem al començament del Pla.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

A favor  

Sí, de fet el Pla estructura el sòlit construït per jerarquies, els grans el potencia i els petits els congela.

Amb una visió del territori sobre el conjunt del sistema territorial i l'estructura paisatgística, l'estudi dels assentaments tindria més lògica des d'un estudi integral dels tres elements, entesos com una galàxia.

Tenint en compte que ja no estem davant d'una època de creixement, sinó de contenció i rehabilitació, l'objectiu del Pla ja no és la manera de créixer, sinó trobar les variables algorítmiques d'un model que tingui en compte , no només d'activitats econòmiques i de llocs de treball o de localització de polígons industrials, o de traçar noves autovies, sinó valorar el què tenim i el què ens fa falta dins del marc de lluita contra la crisi ambiental, les futures pandèmies, la millora de serveis sanitaris, culturals i educacionals.

Per això, parlar de creixements urbans, només, és un plantejament deficitari, tenint en compte que estem al començament del Pla.

Carregant els comentaris ...