" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

Canvi de paradigma

30/12/2019 15:43  
La figura del bomber voluntari és anacrònica i ja no és funcional. És per aixó que s'ha de fer un canvi de paradigma. Bàsicament i sense que suposi un detriment en la convocatòria normal d'oposicions a la funció pública, el que s'ha de fer és canviar la relació amb l'administració del bomber voluntari i passar-lo a personal laboral, com ja passa amb molts professionals del cos de bombers com mitjans aeris, sala de control, consultors, especialistes, etc. *llegir document relacionat.

Llistat d'adhesions

i 4 persones més (veure més) (veure menys)

Referència: II-PROP-2019-12-77622
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77622/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77622/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Potser es cert que anacrònic és un terme potser massa dur. El que em vinc a referir és que el model ja no és funcional i està desfasat. En els paisos que menciones, és ben cert que tenen BBVV, peró no tenen les mateixes funcions (competències) o si més no el mateix marge d'actuació que nosaltres, qué bàsicament estem fent la mateixa feina que els BBFF. Gràcies per les aportacions!! i salut :)

Carregant els comentaris ...