" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

Bombers comunitaris

05/01/2020 10:21  
Seguint la proposta de canvi de paradigma, proposo que els Bombers voluntaris passin a ser personal laboral per a qui tingui així regularitzada la seva situació acorde amb la realitat del temps en el que vivim. Passo un exemple complert de decret possible per fer-ho real.

Referència: II-PROP-2020-01-77638
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77638/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77638/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (40.0%)

member-avatar Hector

A favor  És una proposta molt interessant a més de com bé dius, adequada als nous temps i realitats, ja que a més a més i si em permeteu dir-ho, la figura del funcionariat està actualment en entredit.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

El document annexat a la teva proposta és molt interessant. Recomano a tota els companys/es que l'estudiïn i el comentin.

Si no m'equivoco, el criteri actual de l'Agència Tributària és que els bombers voluntaris tenen una relació laboral amb la Generalitat de Catalunya. Un cop es confirmi això, entenc que el canvi de paradigma és un fet i, en conseqüència, la teva proposta és molt adeqüada a la realitat.

A favor  

És una proposta molt interessant a més de com bé dius, adequada als nous temps i realitats, ja que a més a més i si em permeteu dir-ho, la figura del funcionariat està actualment en entredit.

Conversa amb David NG
A favor  

Em sembla una proposta amb lògica i justa. Crec que crea un vincle de major compromís que l'actual model de B.V

Pot ser que s'hagin de modificar o ajustar alguns detalls de la proposta, però penso que amb una proposta així, es dóna major garantia a l'hora de disposar de personal operatiu per a donar resposta als serveis.

Pot ser que s'hagin de modificar o ajustar alguns detalls de la proposta, però penso que amb una proposta així, es dóna major garantia a l'hora de disposar de personal operatiu per a donar resposta als serveis.

Conversa amb Esteve

Trobo que els que ens em hagut de desplaçar lluny del nostre parc per motius de feina, no sens ofereix cap alternativa com un canvi de parc

N'estàs segur d'això?
Al parc on jo estic s'han tramitat unes quantes sol·licituds de canvi de parc, tant definitives (per canvi de residència), com temporals (per canvi temporal de lloc de treball). No ha estat fàcil, sobretot en el segon cas, però s'ha aconseguit.

En el meu cas que es el que em toca de aprop, es que a part de canvi de parc, o haig de fer de R.E. i aquí dalt la Val d Aran no se com esta tot aquest tema...

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...