" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

Servirà d'alguna cosa aquesta consulta?

09/01/2020 12:32  
Més que una proposta és una pregunta. M'ha arribat el redactat de la proposta del reglament modificat, i d'aquí la meva pregunta. Si ja tenen previst tot el redactat del nou reglament, se m'ocorren algunes preguntes: - Perquè no l'han publicat per tal de poder-hi fer esmenes o comentaris directament sobre la proposta? - Perquè fan una consulta "pública" si ja tenen previst tot el redactat? - Servirà d'alguna cosa aquesta consulta, a part de "cobrir l'expedient"? S'accepten comentaris.

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions2

Referència: II-PROP-2020-01-77647
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77647/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77647/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

member-avatar ANTONIO

A favor  Company, m'estic fent les mateixes preguntes. Espero que ens notifiquin formalment, de forma ordenada i raonada, del motiu de rebuig de cada una de les nostres propostes. Desitjo profundament que aquesta Consulta serveixi per a introduir canvis significatius.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

A favor  

Company, m'estic fent les mateixes preguntes. Espero que ens notifiquin formalment, de forma ordenada i raonada, del motiu de rebuig de cada una de les nostres propostes. Desitjo profundament que aquesta Consulta serveixi per a introduir canvis significatius.

Carregant els comentaris ...