Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Les aigües d’extinció d’incendis van, a través de la xarxa de col·lectors, o a medi directament (si van per pluvials) o a EDAR (si estan connectades totes les aigües a clavegueram municipal on no hi hagi xarxa separativa). Si les aigües van a medi directament el seu efecte pot ser devastador per l’ecosistema; si van a EDAR, pot ser que es lamini la contaminació i el propi sistema de depuració la degradi, o pot ser que l’entrada d’aigües d’extinció arrossegui i elimini els bacteris encarregats de depurar les aigües, amb la qual cosa l’ecosistema del riu s’acaba malmetent i l’EDAR queda sense fangs per tractar les aigües (problema doble). Solucions? Sí, però complexes que van més enllà del que es pugui fer des de la UIG (per exemple, fer grans dipòsits aigües avall de PI que recullin aquestes aigües, però s’hauria de fer un bon manteniment per evitar que quan es necessitin, hagin perdut la seva funció.

431_Mesures de contingència per a emergències puntuals

Avatar: Suport dinamització Suport dinamització En avaluació
Calen mesures de contingència per a emergències puntuals, quan intervenen els bombers han de ser conscients dels impactes ambientals, perquè si no la contaminació va al riu, com ha passat en el darrer desastre ecològic al Besos.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir