Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 proposals
New proposalFilter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
Cursos setmanals de cuina d'aprofitament per a unes 20 persones. L'objectiu és difondre la...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquest projecte té per objectiu impulsar un espai específic d'intercanvi i de debat entre ciutats...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és fer arribar als afiliats informació per la prevenció a les seves...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
‘Dates amb sentit: Mira, Olora, Tasta' és una iniciativa impulsada per Too Good To Go, el...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) realitza anualment una campanya de promoció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Es realitzarà el seguiment anual del nivell de malbaratament alimentari generat a les empreses...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Creació d'un itinerari per a escoles per a tractar el malbaratament alimentari, crear...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’objectiu és sensibilitzar als joves i futurs professionals del sector i generar un recull...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’Ajuntament de Sant Just Desvern va posar en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina,...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Dignitat de sobres és una campanya sobre el malbaratament alimentari per dignificar els aliments...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Àpat d'aprofitament amb aliments recuperats adreçat a tota la ciutadania (400 pax). Una acció que...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Continuar amb les convocatòries d'ajuts a projectes de prevenció i preparació per a la...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’exposició és itinerant i està concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament...
-
Created at
09/09/2022 -
- 0
Accepted
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Grup de treball integrat per diversos agents implicats en el reAprofitament dels aliments que es...
-
Created at
09/09/2022 -
- 0
Accepted
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0