Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 propuestas
Nueva propuestaFiltrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aprobada
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
AECOC va posar en marxa 2012 un comitè estatal contra el malbaratament alimentari que reuneix...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Continuar amb les convocatòries d'ajuts a projectes de prevenció i preparació per a la...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
L’exposició és itinerant i està concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament...
-
Creado el
09/09/2022 -
- 0
Aprobada
Habilitació de punts de recollida de menjar que preveus no fer servir als equipaments cívics i...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Àpat d'aprofitament amb aliments recuperats adreçat a tota la ciutadania (400 pax). Una acció que...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
AECOC organitza anualment un congrés estatal centrat en el malbaratament alimentari dirigit a...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) realitza anualment una campanya de promoció...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
‘Dates amb sentit: Mira, Olora, Tasta' és una iniciativa impulsada per Too Good To Go, el...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
L’objectiu és sensibilitzar als joves i futurs professionals del sector i generar un recull...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0
Aprobada
L’Escola fa les tasques de centre permanent d’educació del consum a Catalunya, adreçada als...
-
Creado el
09/09/2022 -
- 0
Aprobada
Cursos setmanals de cuina d'aprofitament per a unes 20 persones. L'objectiu és difondre la...
-
Creado el
10/09/2022 -
- 0