Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

34 propostes

Tallers de cuina per evitar el malbaratament alimentari (Àrea Metropolitana de Barcelona, AMB)
Nevera solidària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, ACSA)
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Dates amb sentit 'Mira, Olora, Tasta' (Too Good To Go)
Escola del Consum de Catalunya (Agència Catalana de Consum, ACC)
Comissió de coordinació de les accions de prevenció del malbaratament alimentari entre la Generalitat de Catalunya i el món local (ARC i Dip. Bcn)
A Sant Just, l'escola cuina, menja, aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Campanya de comunicació "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Tallers de prevenció del malbaratament alimentari a les escoles en el marc de la campanya Som gent de profit Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)
Tallers de cuina i nutrició (Creu Roja)
Itinerari Malbaratament alimentari en escoles (Unilever - Ambientech)
ProperESS (Associació Social Andròmines)
Una mossegada a l'exclusió (Andròmines)
Càtedra UPC - Mercabarna (Mercabarna)
Hackaton de l'Alimentació Sostenible (DACC i Plataforma Aprofitem els Aliments)
Difondre informació sobre prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari entre els afiliats i afiliades (Unió de Pagesos)
Comissió de malbaratament alimentari i seguretat alimentària de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
Formació en requisits d'higiene i seguretat alimentària en les donacions d'aliments (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, ACSA)
Recollida de minves i productes amb defectes no comercialitzables (Creu Roja)
Dignitat de sobres (Andròmines)
Suport econòmic a projectes de prevenció del malbaratament alimentari a través de les línies de subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Fomentar el consum de fruita de producció integrada de Catalunya (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya)
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció resta dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Comitè d'AECOC contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Foodback (Mercabarna)
A Vitàlia Sant Just, es cuina, es menja, s’aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Exposició "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Punto de encuentro AECOC contra el desperdicio alimentario (AECOC)
Procés de participació ciutadana per a l’elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentaris
Àpat d'aprofitament a Lleida ciutat (Plataforma Aprofitem els Aliments i DACC)
Quantificar periòdicament el malbaratment alimentari de les empreses sòcies en el marc de la inciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir