Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

34 propostes

A Sant Just, l'escola cuina, menja, aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Procés de participació ciutadana per a l’elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentaris
Hackaton de l'Alimentació Sostenible (DACC i Plataforma Aprofitem els Aliments)
Àpat d'aprofitament a Lleida ciutat (Plataforma Aprofitem els Aliments i DACC)
Nevera solidària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, ACSA)
Foodback (Mercabarna)
Punto de encuentro AECOC contra el desperdicio alimentario (AECOC)
A Vitàlia Sant Just, es cuina, es menja, s’aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Comissió de coordinació de les accions de prevenció del malbaratament alimentari entre la Generalitat de Catalunya i el món local (ARC i Dip. Bcn)
Difondre informació sobre prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari entre els afiliats i afiliades (Unió de Pagesos)
Escola del Consum de Catalunya (Agència Catalana de Consum, ACC)
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)
Tallers de cuina i nutrició (Creu Roja)
Suport econòmic a projectes de prevenció del malbaratament alimentari a través de les línies de subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Comissió de malbaratament alimentari i seguretat alimentària de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
Tallers de prevenció del malbaratament alimentari a les escoles en el marc de la campanya Som gent de profit Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Tallers de cuina per evitar el malbaratament alimentari (Àrea Metropolitana de Barcelona, AMB)
Itinerari Malbaratament alimentari en escoles (Unilever - Ambientech)
Recollida de minves i productes amb defectes no comercialitzables (Creu Roja)
Dignitat de sobres (Andròmines)
Fomentar el consum de fruita de producció integrada de Catalunya (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya)
ProperESS (Associació Social Andròmines)
Càtedra UPC - Mercabarna (Mercabarna)
Resultats per pàgina:
20
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir