Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
8 propostes
Nova propostaFiltra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
En curs
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’Ajuntament de Sant Just Desvern va posar en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Habilitació de punts de recollida de menjar que preveus no fer servir als equipaments cívics i...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0