" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Publicitar amb antelació les zones de batuda.

28/07/2023 12:42  

S'ha d'avisar amb prou antelació les zones de batuda. No sempre és fàcil trobar rutes alternatives i no sempre es tenen forces suficients per allargar el recorregut al trobar els avisos i haver de voltejar la zona de batuda.

Número d'adhesions11

Referència: II-PROP-2023-07-87010
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87010/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87010/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (33.3%)

member-avatar Gloria

En contra  En moltes areas de caça es comunica a l'ajuntament i és l'ajuntament qui ho comunica a través de la seva pàgina web. Per altra banda, tingeu en compte que els caçadors paguem per fer ús dels terrenys que són privats i que, en tot cas els qui no podeu accedir-hi sou vosaltres. Us informo també que a les areas de caça hi ha un guarda rural que s'encarrega de controlar els accessos i comunicar a les autoritats pertinents l'entrada de persones no autoritzades.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Jordi Ginesta Miro

Hola Francisco, u entenc perfectament. Pero als pagesos o propietaris de les finques ens demanen molta documentacio tots els departaments, per fer cuansevol cosa simple, que sa fet tota la vida. com entendras es logic que als nostres terrenys si em de fer una batuda, la fem cuan nosaltres volem, llavors si la gent vol sortir a gaudir de la natura son ells que ens han de demanar permis per sortir a pasejar pels nostres camps, l'altra cosa es que es passi per camins publics i si es pot fer cuan es vulgui i com es vulgui.

Carregant els comentaris ...