" class="part-icon-bars">

Actualització del Pacte per a la Infància a Catalunya

#PacteInfancia Procés Participatiu per a la Confecció d'una Agenda de Reptes per Actualitzar el Pacte per a la Infància

Fase 3 de 3
Retorn 16/10/2023 - 20/11/2023
Fases del procés
Torna a la pàgina de procés

Fases del procés

 1. 1
  01/06/2023 - 01/09/2023

  Informació

  En aquest espai, et donem la benvinguda a un lloc d'informació i participació fonamental en l'actualització del Pacte per a la Infància de Catalunya. Aquí trobaràs accés a documents clau, informació rellevant i recursos essencials que et permetran comprendre a fons el procés i estar informat sobre els avanços.

  El nostre objectiu és brindar-te la informació necessària perquè puguis contribuir de manera significativa a la construcció d'un futur més brillant per als nens i adolescents a Catalunya. Creiem en la importància d'un procés transparent i participatiu, en el qual les teves opinions i aportacions tinguin un impacte real en les decisions i accions que es prenguin.

 2. 2
  01/09/2023 - 15/10/2023

  Participació

  En aquesta fase es podran efectuar les propostes per als diferents eixos de debat proposats.


  En aquest procés d'actualització del Pacte per a la Infància de Catalunya a través de la nova Agenda de Reptes, la teva opinió compta. Volem convidar-te a ser part activa d'aquest procés participatiu en compartir les teves propostes i suggeriments de reptes que creguis que haurien d'abordar-se en la reedició del pacte.

  Entenem que cada perspectiva és valuosa i única, i volem escoltar-te. Si tens idees sobre els desafiaments que enfronten els nens i adolescents en la societat actual, o si consideres que hi ha àrees específiques que requereixen atenció i acció, t'animem a compartir els teus pensaments amb nosaltres.

 3. 3
  16/10/2023 - 20/11/2023

  Retorn

  L'Agenda de Reptes simbolitza el fruit d'un esforç conjunt per a identificar i abordar els desafiaments que afecten els nostres nens i adolescents. Dins d'aquest document definitiu, trobaràs una sèrie de propostes concretes, cadascuna representant un pas cap a un futur més encoratjador. Aquestes propostes reflecteixen el resultat d'un diàleg constructiu en el qual les veus de diversos actors s'han entrellaçat per a construir un camí cap endavant.

  Aquest moment marca el tancament del nostre retorn, en el qual estenem una invitació a tots els participants i interessats per a explorar les propostes gestades al llarg d'aquest procés. Aquest document reflecteix un enteniment col·lectiu i representa un compromís sòlid cap al benestar i el futur de la infància i adolescència a Catalunya.

  A partir del 20 de Novembre, tindràs accés a les propostes a través del portal. Aquest pas final del retorn inaugura una nova etapa en la qual les propostes es materialitzen, avancen cap a accions concretes i contribueixen a un impacte real. En aquest recorregut, cadascun de nosaltres exerceix un paper fonamental en la construcció d'un futur on les necessitats i aspiracions dels nostres joves es transformin en una realitat vibrant i transformadora.