" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Agricultura ecològica i de proximitat

29/05/2020 21:22  
Acceptades
Bon dia, fa anys que em preocupa la relació entre l'agricultura, la ramaderia, l'alimentació, el medi ambient i la sostenibilitat. És urgent un canvi en les prioritzacions (subvencions i recolzaments de diferents tipus). Si prioritzem la salut (personal i ambiental) la producció ha de ser ecològica, local i basada (principalment) en productes d'origen vegetal. Demano deixar de recolzar la producció amb alt impacte ambiental i apostar fermament per la producció ecològica i de proximitat.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

01 Impulsar la transició cap a un model de producció agrícola sostenible

Referència: II-PROP-2020-05-78401
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78401/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78401/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...