Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
Es planteja la creació d'una regulació que permeti, per primer cop, que el consumidor conegui quina implicació té el consum d’un determinat producte en termes del retorn en el si del territori i tenint en compte tant la sostenibilitat ambiental com social. Ha de garantir també un preu just per als agricultors, fomentant així el desenvolupament sostenible de les zones rurals, l'equilibri territorial, la sobirania alimentària i la resiliència al canvi climàtic, entre d'altres.
Proposta l'objectiu de la qual està alineat amb altres actuacions ja contemplades pel PEAC.
53 Afiançar la confiança de les persones consumidores i dels mercats, millorant la transparència en la transmissió de la informació dels productes alimentaris
Llistat d'adhesions
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Compartir: