" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles

02/06/2020 01:45  
Acceptades
Cal recuperar i posar en valor les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles amb potencial de cultiu com a elements crucials (juntament amb les innovacions tecnològiques) per a la diversificació i dinamització de l’agricultura, per a l’increment de sostenibilitat de les zones agràries, per a l’increment de la resiliència al canvi climàtic, i per a fer possible una alimentació variada, bona, atractiva, de qualitat amb productes locals

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta l'objectiu de la qual està alineat amb altres actuacions ja contemplades pel PEAC.

20 Ampliar i reforçar la capacitat productiva de Catalunya

Referència: II-PROP-2020-06-78409
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78409/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78409/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...