Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
Acceptades
Cal fomentar la planificació del camp català d’acord amb les necessitats alimentàries de la població, per maximitzar els productes alimentaris que es poden obtenir localment, acostant-nos al potencial del territori català, que podria cobrir més del 85% de les necessitats alimentàries de la població (sobirania alimentària). Es a dir, cal fomentar que l'agricultura i ramaderia s'orientin, en la mesura del que sigui possible, a la demanda existent per part de la població local.
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
19 Diversificar la producció agroalimentària catalana
Llistat d'adhesions
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...