Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

19 Diversificar la producció agroalimentària catalana

Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària

Avatar: Col·lectiu Eixarcolant Col·lectiu Eixarcolant Acceptada
Cal fomentar la planificació del camp català d’acord amb les necessitats alimentàries de la població, per maximitzar els productes alimentaris que es poden obtenir localment, acostant-nos al potencial del territori català, que podria cobrir més del 85% de les necessitats alimentàries de la població (sobirania alimentària). Es a dir, cal fomentar que l'agricultura i ramaderia s'orientin, en la mesura del que sigui possible, a la demanda existent per part de la població local.
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir