Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

01 Impulsar la transició cap a un model de producció agrícola sostenible

Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària

Avatar: Jordi Mateu Jordi Mateu Acceptada
La Sobirania Alimentària s'enten com el dret dels estats i pobles a definir les seves polítiques i estratègies sostenibles de producció, distribució i consum d’aliments, que garanteixin una alimentació sana sobre la base de la petita i mitjana producció agropecuària, comercialització i gestió dels recursos dels agricultors, ramaders i pecadors. Més informació a JT Ruralcat:https://ruralcat.gencat.cat/c/document_library/get_file?uuid=11b12cf1-7b66-4aac-8bff-55c01e7b3ed6&groupId=20181
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir