Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies. Per a més informació consulta aquí.
Amb publicacions adreçades a restauradors i a mestres i mestresses de casa, posar en valor que el receptari tradicional català té moltes receptes saludables, vegetarianes o amb un consum molt moderat de carn i peix, amb ingredients de Km0, amb ingredients de temporada, aptes per a celíacs, aptes per a intolerants a la lactosa, econòmiques, de cuina d'aprofitaments, amb varietats locals de producte, etc. El receptari tradicional català pot ajudar a complir tots els objectius del pla estratègic.
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"Amb publicacions adreçades a restauradors i a mestres i mestresses de casa, posar en valor que el receptari tradicional català té moltes receptes saludables, vegetarianes o amb un consum molt moderat de carn i peix, amb ingredients de Km0, amb ingredients de temporada, aptes per a celíacs, aptes per a intolerants a la lactosa, econòmiques, de cuina d'aprofitaments, amb varietats locals de producte, etc. El receptari tradicional català pot ajudar a complir tots els objectius del pla estratègic."},"title":{"ca":"Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...