Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
Acceptades
Amb publicacions adreçades a restauradors i a mestres i mestresses de casa, posar en valor que el receptari tradicional català té moltes receptes saludables, vegetarianes o amb un consum molt moderat de carn i peix, amb ingredients de Km0, amb ingredients de temporada, aptes per a celíacs, aptes per a intolerants a la lactosa, econòmiques, de cuina d'aprofitaments, amb varietats locals de producte, etc. El receptari tradicional català pot ajudar a complir tots els objectius del pla estratègic.
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
49 Garantir la transmissió d’informació entenedora, independent, veraç i contrastada, generant una consciència envers el trinomi Alimentació - Salut - Sostenibilitat
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...