Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
DO_012_Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen.
Acceptades
Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen. En restauració, es podria fomentar l’ús de productes de qualitat: si té una categoria es pot demanar que els productes que utilitza siguin d’una determinada qualitat (ex. oli).
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta l'objectiu de la qual està alineat amb altres actuacions ja contemplades pel PEAC.
52 Fomentar el compliment de les regulacions en l'àmbit de la seguretat alimentària
Trobades relacionades:
Sessió de debat amb dones del món rural i marítim
10 Juny 2020
18:00 - 19:30
Sessió en línia per debatre amb els membres del Consell de Dones del món rural i marítim, per incorporar la perspectiva de les dones en la redacció del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...