Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies. Per a més informació consulta aquí.
Donar visibilitat a la petjada de carboni de les diferents produccions alimentàries. Es podria realitzar a l'etiquetatge dels productes, amb la traçabilitat del producte amb informació sobre l'origen, el sistema de producció, les condicions laborals, la seva distribució
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
53 Afiançar la confiança de les persones consumidores i dels mercats, millorant la transparència en la transmissió de la informació dels productes alimentaris
NOVA DATA!
Sessió de debat en línia destinada a les persones joves (menors de 30 anys), per incorporar la perspectiva del jovent en la redacció del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"Donar visibilitat a la petjada de carboni de les diferents produccions alimentàries. Es podria realitzar a l'etiquetatge dels productes, amb la traçabilitat del producte amb informació sobre l'origen, el sistema de producció, les condicions laborals, la seva distribució"},"title":{"ca":"JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc."}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...