Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies. Per a més informació consulta aquí.
Coscienciació de la producció alimentària en el món urbà: que es conegui realment la feina que fan els productors i el que costa tot els procés d'un producte. Donar més valor i una imatge real de com és el sector.
NOVA DATA!
Sessió de debat en línia destinada a les persones joves (menors de 30 anys), per incorporar la perspectiva del jovent en la redacció del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"Coscienciació de la producció alimentària en el món urbà: que es conegui realment la feina que fan els productors i el que costa tot els procés d'un producte. Donar més valor i una imatge real de com és el sector."},"title":{"ca":"JO_021_Conscienciació de la producció alimentària en el món urbà"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...