Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C1_022_Foment i divulgació del consum de temporada
Acceptades
Campanyes de conscienciació dels productes de temporada del nostre país (fomentar el consum de llegums, divulgació dels calendaris de productes de proximitat, receptaris per la ciutadania per reduir malbaratament alimentari iposant en valor el producte i la persona que hi ha al darrera, donar a conéixer el concepte "terroir"/territori)
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
28 Definir estratègies de promoció del producte autòcton català
Trobades relacionades:
Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
15 Juny 2020
20:00 - 22:00
Sessió en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a l’emergència climàtica (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la bioeconomia circular (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau d’auto-proveïment alimentari.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...