Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
ST03_Donar continuïtat als projectes ja existents de promoció de productes locals
Acceptades
Facilitar recursos tècnics i econòmics per donar continuïtat als projectes ja existents de promoció de productes locals
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
28 Definir estratègies de promoció del producte autòcton català
Trobades relacionades:
Sessió territorial 3: Pirineus
13 Octubre 2020
20:00 - 22:00
Comarques de la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la CerdanyaL'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes dels territors costaners i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:
• Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
• Un sistema propi i arrelat al territori
• Un sistema just, equitatiu i cohesionat
• Un sistema saludable i de confiança
Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques de la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la Cerdanya
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...