Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
ST06_ Concienciació a les escoles
Treballar l'origen de producció dels productes de proximitat a l'escola amb algun joc de manera que els alumnes poguessin identificar-relacionar producte i zona de producció de proximitat. Concienciació: que a les escoles es conequi què es produeix al seu entorn: que el consumidor demani aquest producte. Activació del producte de proximitat
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
31 Informar i sensibilitzar a la població de l’impacte que tenen les seves decisions de consum
Trobades relacionades:
Sessió territorial 6: Tarragona - l'Ebre
Comarques del Montsià, la Terra Alta, la Ribera d'Ebre, el Baix Ebre, el Tarragonès, el Baix Penedès, l'Alt Camp, el Baix Camp, el Priorat, la Conca del Barberà
L'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes dels territors costaners i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:
- Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Un sistema propi i arrelat al territori
- Un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Un sistema saludable i de confiança
Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques del Montsià, la Terra Alta, la Ribera d'Ebre, el Baix Ebre, el Tarragonès, el Baix Penedès, l'Alt Camp, el Baix Camp, el Priorat, la Conca del Barberà.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...