Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
125 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aceptadas
Educació Ambiental (campanyes sobre causes i conseqüències)
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Treballar l'origen de producció dels productes de proximitat a l'escola amb algun joc de manera...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
És important que el consumidor final tingui consciència del poder decisiu que te al moment de...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Espais d'educació ambiental per millorar el coneixement del medi tot relacionant-lo amb la...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Facilitar als productors i productores un canal de comunicació (virtual) únic que actui com a...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Que el 100% de compra pública sigui de producte local i ecològic i pagat a un preu just a les...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Incloure als plecs de licitació de serveis d'alimentació criteris d'estacionalitat, proximitat i...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Treballar eix Alimentació-Gastronomia-Turisme, per donar a conéixer i posar en valor alimentació...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Campanyes conjuntes entre varis territoris per donar a conèixer els producte locals
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Amb publicacions adreçades a restauradors i a mestres i mestresses de casa, posar en valor que el...
-
Creado el
10/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions (local i ecològica vs. les actuals)
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar que hospitals, residències gent gran, escoles, adquireixin un % obligatori de producte...
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Valoritzar el rapport cultural entre persones venedores i compradores (una de les diferencies...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Millorar la informació sobre el producte al consumidor (origen, petxada de carboni)
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Implicació per part d'ajuntaments i consells comarcals en la promoció del producte local
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
L’alimentació no ha d’estar subjecte a l’especulació
-
Creado el
06/06/2020 -
- 0
Aceptadas
És important reduir enormement la burocràcia que cal dur a terme per tal de poder transformar les...
-
Creado el
02/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Facilitar l'accès a la terra de persones interessades en dedicar-se a l'agricultura
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Creació de rutes gastronòmiques en bicicleta
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Facilitar i ajudar a crear un sistema d’agricultura, dins els propis pobles. De manera que la...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0