Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aceptadas
Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius (escoles, menjadors...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar l'empoderament del consumidor, que ha de trobar resposta en la información confiable que...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Considerar el benestar dels animals des d'un context dels seus interessos com a éssers sensibles...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
El Pla d'alimentació hauria de ser transversal en tots els sectors i en això existeix a Irlanda...
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar una dieta més "natural" des dels menjadors de les escoles. Conscienciació de la...
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure mitjançant beneficis fiscals les petites empreses que realment aposten per la proximitat...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Aportar ajudes als agricultors per la gestió sostenible del territori. Sobretot en zones on els...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Com alternativa a la costosa certificació ECO que dificulta a petits i mitjans productors, cal...
-
Creado el
07/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Posar en valor les pràctiques agroecològiques que durant segles s'han dut a terme millorant així...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Prohibir els sistemes de gàbies de l’explotació ramadera intensiva degut als perjudicis que causa...
-
Creado el
10/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Tenir en compte que l'objectiu de salut i correcta nutrició és variable. No es pot fer una taula...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Crear centres de recerca i investigació independents dels interessos empresarials per...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar les tècniques agrícoles i ramaderes sostenibles a nivell local, amb programes de...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Campanyes de conscienciació en mitjans de comunicació, per exemple amb la recuperació amb més...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Lluitar contra la publicitat falsa d'alguns aliments. Informació veridica pel consum responsable,...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure l'educació alimentària a les escoles. Prestar especial atenció a la infantesa, etapa on...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Donar suport a entitats i associacions de persones consumidores per poder fer formacions i...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Donar a conèixer els exemples de bones pràctiques d'etiquetatge que tenim al Pirineu
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Professionals de la salut han de desmitificar topics sobre determinats productes i costums, per...
-
Creado el
12/06/2020 -
- 1
Aceptadas
Establir com a necessitat que el currículum escolar incorpori formació en alimentació saludable
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Ús de noves tecnologies per ser més eficients i reduint els possibles perills de contaminació del...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Tallers de cuina a les escoles amb aprofitament dels horts escolars
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Conèixer les característiques de la població així com les característiques agroambientals i...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Incentivar les polítiques d'innovació industrials en el sector de l'alimentació i en tota la...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Fer campanyes a les escoles sobre els beneficis de reduir el consum de proteïna animal per la...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Donar informació al consumidor sobre dietes sanes i equilibrades
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables: informar de les calories que...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Per abordar de forma holística i sistèmica el sistema alimentari relacionat amb la salut (total)...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar i estimular la capacitat reflexiva i crítica de les persones davant les seves decisions...
-
Creado el
11/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar les entitats que ja hi són en el territori i que hi treballen, com la Taula de Cogestió...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar mesures de limitació a la comercialització de productes no sostenibles.
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure la Producció Integrada a Catalunya ja que és un model d'agricultura i ramaderia que...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables de proteïnes, hidrats de carboni i greixos.
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure l'alimentació saludable a l'àmbit de la restauració
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Programa perquè qualsevol persona/unitat familiar pugui adquirir regularment (punts de recollida...
-
Creado el
28/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Cal un canvi de paradigma en el que es prioritzi la producció en relació a les necessitats de...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 1
Aceptadas
Campanya d'informació i actualització als metges dels CAPS i hospitals sobre l'alimentació vegana
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
. El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de...
-
Creado el
07/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Molta pedagogia des de l'escola per tal de conèixer la importància de l'alimentació en la salut:...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Sovint als centres hospitalaris, universitats i altres centres educatius així com en llocs de...
-
Creado el
05/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Menjadors escolars, cuina ecologica, xerrades formatives, assignatura?
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Garantir i identificar la procedència i origen productes
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
El sistema de prestació d'alimentació ha de ser universal i no discrecional de cada...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Fer tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació per complementar currículum
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Utilitzar el model de l'economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Caldria metodologia per tenir indicadors de diferenciació entre els aliments d'orígen animal i...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0