Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

DO_012_Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen.
ST05_Ajuts per afavorir el productor agroecològic
ST04_Fomentar la relació entre la pagesia.
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
ST04_Difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable
JO_006_Suport a l'agricultura agroecològica: avantatges fiscals, subvencions, formació
JO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producte
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
C4_034_Identificació perills relacionats amb el nostre entorn
C2_028_Formació a les escoles, especialment a batxillerat
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
ST01_Campanyes publicitàries que reforcin el productue propi i de proximitat
C5_022_Afavorir sistemes circulars de producció
Educació per a una alimentació conscient
JO_023_Autosuficiència alimentària familiar
C3_007_Assegurar les necessitats alimentàries bàsiques de la població
C3_010_Dinamitzar els plans d'ocupació
TE_016_Educació en escoles i instituts sobre el consum de proximitat
Limitar conscientment les explotacions apícoles
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
ST04_Creació de sistemes logístics que optimitzin la primera i última "milla"
TE_029_Reduir la dependència dels ajuts
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
C4_020_Lluitar contra la publicitat falsa
ST04_Conscienciar el consumidor de l'impacte del malbaratament
C5_006_Preu just en tota la cadena alimentària
ST05_Recàrrec als productes llunyans i no ecològics
ST04_Cooperatives agràries al mon urbà
ST01_Homologació de la venda a domicili i directa entre productores i consumidores
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
C5_026_No donar ajuts a producció de productes amb petjada ecològica important
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
ST05_Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
Prohibició de pràctiques immorals i de publicitat institucional poc ètica
ST04_Formació en alimentació a escoles
Aliments segur de cara a la Vespa Velutina
Creació d’instal·lacions d’ús col·lectiu d’àmbit municipal o supramunicipal per a millorar la rendibilitat de la producció agrícola
C1_038_Afavorir la producció local i de proximitat
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
C3_011_Facilitar la burocràcia als petits pagesos
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
C3_035_Crear pols de desenvolupament a les zones rurals
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
ST03_Recursos econòmics per mantenir el personal que gestiona els projectes Leader
La cuina escolar de cara a l'alumnat
C5_003_Fomentar l'ús de productes de proximita
TE_008_Fomentar i ajudar la distribució cooperativa
ST06_Centralitzar totes les apps i ventes online
ST03_Visibilitzar bones pràctiques d'etiquetatge del Pirineu
C5_005_Preus accessibles per a tothom dels productes de temporada i del territori
ST02_Fer que els joves tinguin accés a la terra potenciant Bancs de Terres
Cap a una transició alimentària
ST02_Productes locals als menjadors d'equipaments públics
ST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
Més que reciclar reduir i unificar
TE_038_Fomentar la Producció Agrícola i Ramadera Sostenible
C1_018_Xarxes de col.laboració entre empreses locals
C5_007_Impulsar accions a l'espai públic relacionades amb l'alimentació
ST04_Donar a coneixer la producció integrada
C5_027_Afavorir/premiar sistemes com la Permacultura
Alimentació ecològica per tothom
C2_054_Pagament per serveis ecosistèmics
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
C3_042_Informar de l'oprígen del producte al punt de venda
C2_005_Adaptació de cultius al canvi climàtic
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
TE_005_Escorxadors petits per donar valor afegit
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
C5_014_Informació al consumidor final de l'origen del producte
C5_054_Fer campanyes educatives per reduir el malbaratament
Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
C2_025_Millorar la informació al consumidor
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
ST03_Finançament obradors compartits
C4_031_Impulsar la producció sostenible d'aliments.
TE_025_Inspeció i control únic en tota la cadena
C2_056_Promoció de productes de proximitat a la restauració
C2_023_millorar el control biològic de plagues
JO_008_Promoure l'eliminació d'intermediaris - foment de circuits curts
C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat
C2_046_Menjadors escolars com a espais educatius sobre alimentació
ST03_Impulsar consum de producte local a instal·lacions públiques
C1_029_Adaptació de les produccions a les característiques del territori
C4_019_Informació al consumidor sobre dietes saludables
JO_018_Promoure la producció integrada
C3_020_Dignificar l'activitat agrària
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
C1_014_Vinculació món urbà i rural
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
TE_001_Ajuts per cadenes de valor curtes
ST05_Impulsar els Espais Test Agraris
C2_034_Valoritzar la qualitat de vida del món rural
C5_001_Visibilitzar el valor afegit del comerç de proximitat
C5_052_Facilitar la venta directa del productor
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir