Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST05_Creació de xarxes de productors
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
C3_005_Conscienciar sobre els beneficis dels distribuidors i productor
C1_023_Conscienciació de la població sobre el valor i orígen dels aliments i sobre "One Health"
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
Alfabetització alimentària comunitària
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
C5_002_Prioritzar el producte de proximitat - km.0
JO_034_Anar reduïnt el grau d'intensificació de la ramaderia 
C3_026_Fomentar el comerç com a eina de cohesió social i intercanvi
C3_008_Innovar en les estructures cooperatives
ST01_Homologació de la venda a domicili i directa entre productores i consumidores
ST05_Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen
C5_005_Preus accessibles per a tothom dels productes de temporada i del territori
Limitar conscientment les explotacions apícoles
ST01_Relació entre la gran metròpoli i lo rural.
C3_012_Subvencionar la incorporació de població al mòn rural
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
TE_016_Educació en escoles i instituts sobre el consum de proximitat
C2_050_Fomentar la innovació
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
Alimentació ecològica per tothom
ST03_Crear xarxa de productors i consumidors de l'Alt Pirineu i Aran
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
ST02_Introduir eines de col.laboració public-privada en els centres de recerca
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
C3_028_Reaprofitament dels excedents alimentaris
JO_038_Impost a la producció intensiva de productes animals
C5_015_Implementar resultats d'estudis sobre varietats adaptades
ST03_Adaptació de normativa
ST01_Comercialització única i conjunta de diferents empreses
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
ST01_Ensenyar als infants a cuinar i la base sobre l'alimentació.
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
ST05_Foment del producte de temporada
ST05_Simplificació de tràmits
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
C5_018_Repensar els escorxadors petits d'àmbit comarcal
JO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetals
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
C4_031_Impulsar la producció sostenible d'aliments.
ST05_Recàrrec als productes llunyans i no ecològics
ST03_Impulsar consum de producte local a instal·lacions públiques
ST06_Apropar les coooperatives agràries que tenen infraestructures a les petites productores agroecològiques
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
TE_020_Identificar els ingredients autòctons a les etiquetes
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carn
JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
C2_025_Millorar la informació al consumidor
C3_021_Apropar les varietats tradicionals a la ciutadania
DO_009_Informació sobre tendències del mercat
ST01_Campanyes publicitàries que reforcin el productue propi i de proximitat
Agricultura ecològica i de proximitat
TE_018_Incrementar la informació als consumidors dels valors que aporten les produccions locals
C1_027_Producció integrada i ecològica
JO_016_Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
JO_028_Preus dignes per als productors
C1_026_Fomentar aliances i el treball en xarxa en el sistema de producció alimentària
ST02_Aprofitar la GASTROTECA com a portal per donar-se a coneixer
JO_033_Producció integrada i ecològica
JO_042_Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors
C3_015_Millora de l'etiquetatge
ST03_L'administració hauria de ser la primera consumidora de producte local
JO_027_Reducció de les importacions
ST01_Que s'utilitzi tot el que es produeix per evitar el malbaratament
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
ST05_Potenciar la consciència del poder decisiu de les persones consumidores al moment de decidir què comprar
ST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
C3_025_Fomentar l'economia circular amb canals de comunicació locals
Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
C5_022_Afavorir sistemes circulars de producció
ST02_Productes locals als menjadors d'equipaments públics
C5_006_Preu just en tota la cadena alimentària
Millora en la producció i l'alimentació
ST03_Promoció del turisme agroalimentari
ST04_Cooperatives agràries al mon urbà
ST05_Nodes de distribució i d'obradors compartits
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
C4_019_Informació al consumidor sobre dietes saludables
ST06_Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics
C5_046_Reduir, penalitzar o prohibir l'ús de productes químics i fitosanitaris
C3_036_Apropar els obradors i espais de transformació als espais de producció
JO_011_Tallers de cuina a les escoles
ST04_Alimentació saludable als menjadors escolars
C3_001_Foment de circuits curts: apropar producció i consumició
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
TE_019_Modificar les normes d'etiquetatge dels aliments
C1_009_Facilitar l'accés dels productors al consumidor final
ST06_Campanyes de promoció del producte Català
C1_008_Formació en gestió d'empressa i processos
C1_016_Campanya de sensibilització de producte sostenible
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir