Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

JO_041_Impulsar una dieta més "natural"
C1_031_Involucrar a la gent en la presa de decisions polítiques
ST03_Espais dedicats al producte local a les cadenes d'alimentació
C4_004_Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut
Els menjadors escolars han de ser un espai pedagògic i no un negoci
C3_012_Subvencionar la incorporació de població al mòn rural
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
C3_008_Innovar en les estructures cooperatives
JO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetals
ST04_Major contacte entre associacions de productors i ajuntaments per la promoció del producte
C2_005_Adaptació de cultius al canvi climàtic
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
C1_048_Equipaments de proximitat distribuïts al territori
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
C3_006_Incentivar la investigació
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
ST02_Crear Marca de la comarca
ST04_Conscienciar el consumidor de l'impacte del malbaratament
C2_056_Promoció de productes de proximitat a la restauració
ST06_ Concienciació a les escoles
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
TE_020_Identificar els ingredients autòctons a les etiquetes
JO_014_Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
C5_038_Treballar amb nous conceptes d’agricultura com són els “food forest”.
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
C1_037_Foment de circuits curts en la cadena de distribució
C2_029_Educació ambiental
Agricultura ecològica i de proximitat
ST03_Adaptació de normativa
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
C5_052_Facilitar la venta directa del productor
ST05_Assegurar etiquetatge amb lloc de producció
ST06_Simplificació de tràmits burocràtics
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
ST03_Identificar la procedència i origen productes
C1_049_Foment del cooperativisme en la producció, la distribució i el consum
C2_023_millorar el control biològic de plagues
TE_033_Obrir els ajuts a agents que no siguin agricultors professionals
ST02_Unificar sistemes de distribució
C2_026_Promoure la relació entre persones venedores i consumidores, més enllà de la transacció econòmica
Aturar el malbaratament fent accessible un alimentació saludable per a tothom
TE_030_Fomentar la identitat digital de les explotacions agràries
ST02_Potenciar el producte de proximitat a diferents punts de venda
ST04_Suport a la logística i comunicació compartida
C1_050_Potenciar canals curts de comercialització i reduir els intermediaris
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
C5_010_Afavorir/crear xarxa entre els productors locals
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir