Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C3_007_Assegurar les necessitats alimentàries bàsiques de la població
ST06_Facilitar la creació de supermercats cooperatius.
ST02_Promoure i visibilitzar els aliments de producció local
ST01_Innovació en les varietats que s'adapten a la nova situació climàtica
TE_005_Escorxadors petits per donar valor afegit
TE_009_Apostar per l'associacionisme agrari
TE_019_Modificar les normes d'etiquetatge dels aliments
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
C2_021_Facilitar canals de comunicació a les persones productores
C1_001_Generar consciència per a un canvi de model
C2_056_Promoció de productes de proximitat a la restauració
TE_033_Obrir els ajuts a agents que no siguin agricultors professionals
C3_013_Anàlisi de la retribució de les persones treballadores al camp
C5_042_Promoció de cultius diversos
JO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territori
ST05_Afavorir la cooperació entre productors
ST01_Donar difusió i promoció del producte local en els diferents espais de difusió
Educació per a una alimentació conscient
C2_039_Informació de l'origen dels productes al punt de venda
JO_035_Campanya d'informació i actualització als metges
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
C3_011_Facilitar la burocràcia als petits pagesos
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir