Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

Cistella bàsica universal
Impulsar una aliança entre la sobirania agroecològica i la sobirania tecnològica
Ruralitzar la ciutat
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
Cap a una transició alimentària
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
Resiliència i sostenibilitat alimentària
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
Les llavors locals, els horts i la sobirania alimentària
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
Millora en la producció i l'alimentació
Resultats per pàgina:
20
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir