Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C5_022_Afavorir sistemes circulars de producció
C3_009_Incorporar continguts formatius vinculats a l'alimentació a la universitat
Alfabetització alimentària comunitària
TE_004_Suport per l'organització logística de productors locals
ST03_Promoció del turisme agroalimentari
JO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territori
C2_031_Campanyes per atraure població jove als entorns rurals
C5_017_Educació alimentària
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
ST04_Certificació de la producció ecològica
C4_023_Promoure l'educació alimentària a les escoles
DO_004_Espais als mercats per a productors locals
C1_054_Concienciació del consumidor sobre el consum de temporada i el producte local
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
C2_062_Revisar la política de potenciar l'exportació de la producció
TE_023_Evitar les vendes en negre
C5_042_Promoció de cultius diversos
DO_003_Arribar a joves mitjançant influenciadors
ST01_Innovació en les varietats que s'adapten a la nova situació climàtica
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
C3_030_Garantir dietes equilibrades i accessibles als serveis de menjadors (escoles, centres sanitaris, etc.)
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
ST04_Suport a les empreses ètiques des d'un punt de vista de drets laborals
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
C5_038_Treballar amb nous conceptes d’agricultura com són els “food forest”.
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir