Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

Cistella bàsica universal
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
Impulsar una aliança entre la sobirania agroecològica i la sobirania tecnològica
Ruralitzar la ciutat
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
Cap a una transició alimentària
Les llavors locals, els horts i la sobirania alimentària
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
Resiliència i sostenibilitat alimentària
JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.
JO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetals
DO_005_Campanya de promoció per posar en valor el producte de proximitat
C3_019_Millora dels salaris a percebre per les persones productores i treballadores del camp
Treballar amb els food forest (Ecosistema amb gran diversitat de plantes)
Prohibició de pràctiques immorals i de publicitat institucional poc ètica
Millora en la producció i l'alimentació
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
La cuina escolar de cara a l'alumnat
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
Control al patiment físic i psicològic dels animals
C3_007_Assegurar les necessitats alimentàries bàsiques de la població
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
C3_008_Innovar en les estructures cooperatives
Aliments segur de cara a la Vespa Velutina
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
Economia circular Local
Aturar el malbaratament fent accessible un alimentació saludable per a tothom
C1_003_Introduir cultius aquapònics
JO_042_Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
JO_027_Reducció de les importacions
JO_023_Autosuficiència alimentària familiar
JO_033_Producció integrada i ecològica
C1_011_Instal.lacions d'ús col.lectiu
JO_014_Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
JO_008_Promoure l'eliminació d'intermediaris - foment de circuits curts
JO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producte
JO_016_Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
DO_006_Preus justos per a productors
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
JO_024_Autoproducció per l'autosuficiència alimentària de país
JO_026_Fomentar xarxes de producció-consum local
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carn
JO_037_Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
C1_001_Generar consciència per a un canvi de model
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
JO_018_Promoure la producció integrada
C2_010_Facilitar la producció de km.0
Agricultura ecològica i de proximitat
JO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territori
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
TE_020_Identificar els ingredients autòctons a les etiquetes
TE_017_Apostar pel consum local donant a conèixer els productors de la comarca.
TE_023_Evitar les vendes en negre
TE_003_Compromís de sostenibilitat del sector
Ramats de Foc - Ès Farina de Girona
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria
Que les cooperatives agràries comercialitzin a la ciutat
Transició justa i sostenible a un sistema alimentari basat en plantes
Alimentació ecològica per tothom
C5_053_Reducció del malbaratament
Reorientació sostenible i saludable de la PAC post 2020
Comerç de proximitat alimentari
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i cohesió del model alimentari.
TE_013_Ajuts per cadenes de valor curtes
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
Alfabetització alimentària comunitària
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
TE_011_Mercats de pagès
Model de petit comerç
JO_017_Considerar el benestar dels animals
La veritat a ta taula
TE_008_Fomentar i ajudar la distribució cooperativa
C1_016_Campanya de sensibilització de producte sostenible
C5_021_Reduir el malbaratament alimentari
C1_014_Vinculació món urbà i rural
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
Producció 1ària més sostenible, ecològica i de km0 + Recerca
C4_020_Lluitar contra la publicitat falsa
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir